טיפים

לצרוך מורינגה בשילוב צמח האלוורה או קוביות קפואות של אלוורה.
(ניתן לרכוש באתר של נפתלי פלדמן https://www.aloeverabest.com )

שימוש יומיומי כל בוקר:
לצרוך 1 כפית אב. מורינגה בכוס עם מעט מאד מים, לערבב היטב ולהוסיף למיץ סחוט (תפוזים, אשכוליות או כל מיץ אחר)

מומלץ לעשות בדיקות דם כלליות לפני התחלת השימוש במורינגה  ולצרוך את המורינגה משך 3 חודשים לכל הפחות על מנת לראות את ההשפעה באמצעות תוצאות בדיקות דם חדשות.

אבקת עלי המורינגה גורמת להגדלת המטבוליזם בגוף ולשריפת קלוריות, הגוף לא אוגר שומנים  ובכך נמנעת השמנה

עלים של מורינגה טריים או יבשים ניתן להוסיף לחביתה, לרוטב דגים/גולש , מרקים,יוגורט, דייסת קוואקר/סולת .
עדיף להוסיף לקראת סוף הבישול , טעמם מעודן יותר בבישול.

שימוש בעלים יבשים- רצוי להשרות אותם קצת במים שייספגו לחות,יתרונם של העלים היבשים הוא בריכוז של מינרליים , ויטמינים וחומצות אמינו

אבקת עלי מורינגה מסייעת לחיזוק המערכת החיסונית הכללית ונותנת אנרגיה לפעילות יומיומית, שומרת על עירנות למשך שעות רבות. שימוש מומלץ על בסיס יומי, כפית גדושה של אבקה מומסת עם חצי לימון סחוט , הלימון מסייע בהמסת האבקה ויצירת נוזל הומוגני שנוח לשתות אותו. מומלץ להוסיף מיץ הדרים שמשפר את הטעם והמרקם של המשקה . אם יש מצב דלקתי או שפעת  מומלץ לצרוך בשבוע הראשון כפית אחת ואח"כ לצרוך 2 כפיות למשך חודש או עד ההקלה.

אפטות בפה או דלקות גרון – מומלץ להשתמש באבק. של זרעי המורינגה או ללעוס זרע מורינגה ישירות. להחזיק אותו בפה וללעוס אותו לאט כמו מסטיק כדי שמיצוי הזרעים ייספג בכלי הדם שבחלל הפה והריפוי יהיה אפקטיבי יותר.
אפשר לצרוך כמה ביום.